wp3dc759e4.png
wp641870e7_0f.jpg
wp86049ca2.png
wpc51659ca.png
wp995152d8.png
wpd1a8aa27.png
wp0f4ade3f.png
wp0f4ade3f.png
wpcdfdd5f6.png

Diensten

Hoe gaan wij te werk?

 

Voor u als klant is het allemaal heel eenvoudig. Een telefoontje naar Just in Time is voldoende om het traject in werking te stellen. Wij nemen de opdracht graag van u aan als deze technisch en geheel naar wens is uit te voeren. Mocht het inderdaad voorkomen dat uw zending voor ons niet uitvoerbaar is, dan geven wij graag een passend advies hoe het pakket wel te vervoeren is. Vanaf het moment dat wij de taak wel op ons nemen, ligt de volledige verantwoording bij ons deskundige team.

 

Een van de ervaren chauffeurs haalt de zending op de afgesproken tijd op en vanaf ons kantoor regelen wij tevens alle administratieve zaken, zoals het verzorgen van de pakbonnen. Bovendien werkt het hele team van Just in Time met de modernste communicatiemiddelen zodat op ieder moment de status van de zending te bepalen is.

Binnen afgesproken tijd leveren wij dan ook op het afgesproken adres. Vaak is dit in eigen land, of Duitsland en België, maar ook voor een zending op een andere locatie in Europa draaien wij de hand niet om.

Onze chauffeurs vinden dankzij de nieuwste GPS apparatuur moeiteloos ieder adres.

 

Snel, accuraat, flexibel en met de juiste ervaring en klantvriendelijkheid. Bij Just in Time bent u aan het juiste adres als het echt snel en goed moet.